Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 27. csütörtök, Zita

Állati figurák a B32-ben

Fura állatokat fura szituációkban, dekoratív dísztálakat és szobrokat tekinthetnek meg azok, akik a következő hetekben ellátogatnak a B32 Galéria és Kultúrtérbe. Lublóy Zoltán alkotásaiból március 9-én nyílt kiállítás a Trezor Galériában.

Lublóy Zoltán fiatal designer, aki szereti, ha a tárgyak egyaránt humorosak és használhatóak is. Munkáihoz általában porcelánt használ, de számos kerámia alkotás is részét képezi a kollekcióinak. A köztudatba kaktusz formájú vázájával került, a dizájntárgy a hazai és külföldi magazinok lapjain is feltűnt. Saját márkája egy egyedi, színvonalas, néhol groteszk, ám mégis figyelemre méltó tárgyak csoportját képezi. Az alkotások itthon készülnek, jellegében kézműves tárgyak, csomagolásuknál fontos a környezettudatosság.

A kiállítást megnyitó Mascher Róbert designer, a Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület elnöke szerint Lublóy Zoltán dekoratív porcelán szobrai, tányérjai egyszerre hordozzák magukban a műfaj kézműves pontosságát és az alkotó szellemes ötleteit. Állatkert című tárlatán egyebek között kedves majmok, szurikáták, fenséges oroszlánok láthatóak.

A kiállítást március 30-ig hétköznaponként 10-18 óra között, a rendezvények függvényében látogatható.

T. K.

LEGFRISSEBB
×

Újbudai ingatlanpiaci börze  

2017május0610:00
»
2017május0618:00

Mennyit ér az ingatlanom? Hol és hogyan tudnám a legegyszerűbben eladni?
Milyen ingatlanba fektessek? Régit vagy újat vásároljak? Építkezzek vagy felújítsak? Milyen szakemberekkel dolgoztassak? Van-e rá garancia? És miből tudom mindezt finanszírozni? CSOK, hitel, állami támogatás vagy lakástakarék? Esetleg örökség? Befektetés vagy családi fészek?
Önnek is kérdése van? Jöjjön el hozzánk, válaszokkal várjuk!