Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 27. csütörtök, Zita

Für Anikó kitalált világa a B32-ben

Teltházas koncertet adott a B32 Galéria és Kultúrtérben Für Anikó színésznő március 18-án. Az énekesi karriert viszonylag későn kezdő színművész magánéletének titkaiba és a dalok eredetébe is beavatta az újbudai közönséget.

Nem a szokott módon készült Für Anikó első két albuma. 2006-ban debütált a Nőstény álom című lemez, melynek zenéjét Hrutka Róbert, a dalszövegeket Bereményi Géza szerezte. Az album és az azt követő koncertek zajos sikere után 2010-ben következett a folytatás, a Kitalált világ. Ezekhez a dalszerző és az énekes életük fontos epizódjait rögzítő hangfelvételeket küldtek Bereményinek, aki ezt követően írta meg a szöveget, végül a dalokat közösen rakták össze.

Für Anikó különleges előadásmódja, és szeretete mindenkit elragadott, a személyes hangulatú koncert a B32-ben is elvarázsolta a közönséget.

D. B. S.

Az előadásról az Újbuda Televízió Kulturális Körkép című műsora is hamarosan beszámol.


LEGFRISSEBB
×

Újbudai ingatlanpiaci börze  

2017május0610:00
»
2017május0618:00

Mennyit ér az ingatlanom? Hol és hogyan tudnám a legegyszerűbben eladni?
Milyen ingatlanba fektessek? Régit vagy újat vásároljak? Építkezzek vagy felújítsak? Milyen szakemberekkel dolgoztassak? Van-e rá garancia? És miből tudom mindezt finanszírozni? CSOK, hitel, állami támogatás vagy lakástakarék? Esetleg örökség? Befektetés vagy családi fészek?
Önnek is kérdése van? Jöjjön el hozzánk, válaszokkal várjuk!