Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 27. csütörtök, Zita

Húsvéti csokoládé és bábszínház

Csokoládét kóstoltak, báb-és papírszínházi előadást néztek illetve kézműves foglalkozáson is részt vehettek azok a gyerekek, akik ellátogattak a B32 Galéria és Kultúrtér márciusi, tavaszváró húsvéti rendezvényére a hétvégén.

Teljesen megtelt a B32 Galéria és Kultúrtér nézőtere szombat délután az intézmény tavaszváró rendezvényén. A programok között szerepelt például a Maszk Bábszínház előadása a Kis hagymafiúról, a Kockacsoki látványműhely pedig kóstolóval egybekötött bemutatót tartott. Saláta Tamás, az autista gyerekeket és fiatal felnőtteket foglalkoztató műhely munkatársa érettségi után került a csokoládéüzembe, mára a csokikészítés minden csínját-bínját ismeri.

A tavaszváró húsvéti kézműves foglalkozáson a gyerekek strucctojást is festhettek Ambrus Noémi vezetésével. A papírszínházas produkciót Medjesi Anna előadóművész szolgáltatta: beszélt a papírszínház egyre nagyobb népszerűségéről, valamint a műfaj eredetébe is beavatta az érdeklődőket.

Folytatódik a Hahó, mesés délután című gyermekeknek szóló programsorozat a B32-ben. Farkas Róbert szakmai referens elmondta, tavaly decemberben tartották az első ilyen rendezvényt, erre az évre még három tematikus, az ünnepek köré szervezett mulatságot terveznek.

T. K.

LEGFRISSEBB
×

Újbudai ingatlanpiaci börze  

2017május0610:00
»
2017május0618:00

Mennyit ér az ingatlanom? Hol és hogyan tudnám a legegyszerűbben eladni?
Milyen ingatlanba fektessek? Régit vagy újat vásároljak? Építkezzek vagy felújítsak? Milyen szakemberekkel dolgoztassak? Van-e rá garancia? És miből tudom mindezt finanszírozni? CSOK, hitel, állami támogatás vagy lakástakarék? Esetleg örökség? Befektetés vagy családi fészek?
Önnek is kérdése van? Jöjjön el hozzánk, válaszokkal várjuk!