Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 27. csütörtök, Zita

Kis képek kiállítása Újbudán

Újbudai képzőművészek munkáiból nyílt gyűjteményes tárlat az Újbuda Galériában. A Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett kiállításra valamennyi alkotó mini műveket készített.

Újbudai Kisképek címmel nyílt tárlat az Újbuda Galériában január 26-án. A kiállítást összeállító Zöld Anikó festőművész elmondta, a legutóbbi festészet-napi kiállításokon figyelt fel a „miniképekre”, majd javasolta azokat az Újbuda Galériába. Végül az önkormányzat Zsombolyai utcai épületének kiállítóterébe 19 kerületi kötődésű művész képe került. A kiállítók között van például Ágnes von Uray, Bráda Tibor, Varga-Amár László és Serényi H. Zsigmond is.

A megnyitón köszöntőt mondott Horváthné Fejes Ágnes, a Budai Klub Galéria vezetője, a zenéről a Weiner Leó Zeneművészeti Szakközépiskola növendékei gondoskodtak.

A kiállítás február 26-ig látogatható hivatali időben.

B. Gy.

LEGFRISSEBB
×

Újbudai ingatlanpiaci börze  

2017május0610:00
»
2017május0618:00

Mennyit ér az ingatlanom? Hol és hogyan tudnám a legegyszerűbben eladni?
Milyen ingatlanba fektessek? Régit vagy újat vásároljak? Építkezzek vagy felújítsak? Milyen szakemberekkel dolgoztassak? Van-e rá garancia? És miből tudom mindezt finanszírozni? CSOK, hitel, állami támogatás vagy lakástakarék? Esetleg örökség? Befektetés vagy családi fészek?
Önnek is kérdése van? Jöjjön el hozzánk, válaszokkal várjuk!