Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 19. péntek, Emma

Mága Zoltán és zenekara a Szent Imre templomban

Újbuda   |   2016, augusztus 30 - 15:18
Nyomtatóbarát változatSend by email

Mága Zoltán hegedűművész a "Hangok és harangok" elnevezésű klasszikus zenei fesztivál keretében ad hangversenyt a Villányi úti Ciszterci Szent Imre templomban.

Öt évvel ezelőtti koncertsorozatát eleveníti fel Mága Zoltán hegedűművész. Ezúttal is a magyar zenei kultúrát szeretné népszerűsíti, és konkrét segítséget is nyújtana a koncerteknek otthont adó településeknek. A Kárpát-medencében élő magyarságot megszólító rendezvény keretében Magyarország minden megyéjében, valamint Kárpátalján, Erdélyben, a Vajdaságban és a Felvidéken székesegyházakban és bazilikákban, katolikus, református és evangélikus templomokban, zsinagógában egyaránt felcsendül majd a zene. A nagyszabású koncertsorozattal újbudai programja szeptember 3-án, este 8 órai kezdettel lesz a Ciszterci Szent Imre Plébánia templomban. Műsoron Verdi, Handel, Cohen, Pergolesi, Schubert, Mozart művek lesznek.

A koncertre a belépés ingyenes, a fesztiválsorozat minden egyes állomása a jótékonyság jegyében zajlik, azaz támogatói jegy vásárolható.

Újbuda