Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 19. péntek, Emma

Vábró Áron tárlata a Rét Galériában

Újbuda   |   2018, január 29 - 11:56
Nyomtatóbarát változatSend by email

A hetedik osztályos Vábró Áron természetfotóiból nyílt kiállítás a Gazdagréti Közösségi Ház Rét Galériájában január 26-án.

Vábró Áron igencsak fiatalember, de úgy gondolta már itt az ideje bontogatni szárnyait. A Törökugrató utcai Általános Iskola 7. osztályos tanulója maga küldte el természetfotóit a Gazdagréti Közösségi Házba, ahol a Rét Galériában nyílt tárlata január 26-án. A kiállítást Polus Enikő, a Mesekő Alapítvány vezetője nyitotta meg. Az ifjú fotográfus fiatal korát meghazudtolva örült a sikernek, és fogadta a tárlatra érkezőket, örömmel osztotta meg képeinek történetét az érdeklődőkkel.
Vábró tehetsége és lelkesedése arra bátorította a közösségi ház vezetőit, hogy teret engedjenek a fiatal generációnak, bemutassák alkotásaikat a nagymúltú Rét Galériában. Várják azoknak a 25 év alatti képzőművészek, fotóművészek jelentkezését, akik színvonalas munkáikkal képesek megtölteni a galéria kiállítóterét. Ősszel Junior Ki Mit Tud-ot is rendeznek Újbudán, a fiatal alkotók pedig már a verseny előtt bemutatkozhatnak.

D. B. S.