Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 27. csütörtök, Zita

Világraszóló virágok Albertfalván

Egy amerikában élő, magyar származású képzőművész, Monika Stattner grafikáiból nyílt kiállítás március 8-án a Gyékényes utcai Közösségi Házban. A tárlat anyagát úgy válogatták össze a szervezők, hogy a Kályha Galéira egy faltól-falig tartó tavaszi virágcsokorrá változzon.

Monika Stattner kedvenc kifejező eszköze a grafit, de olajfestékkel, pasztellel, akrillfestékkel is szívesen dolgozik. A Yosemite Nemzeti Parkhoz közeli, kaliforniai otthonában szívesen dolgozik instruktorként helyi művészcsoportoknak, ezen kívül élethű állatportréiról is ismert a művész. Természetközeli témáihoz az első inspirációkat Budapesten szerezte, idehaza azonban eddig nem volt látható alkotása. A nőnapon nyílt kiállítása április 10-ig látható az Albertfalvi Közösségi Házban.

D. B. S.

LEGFRISSEBB
×

Újbudai ingatlanpiaci börze  

2017május0610:00
»
2017május0618:00

Mennyit ér az ingatlanom? Hol és hogyan tudnám a legegyszerűbben eladni?
Milyen ingatlanba fektessek? Régit vagy újat vásároljak? Építkezzek vagy felújítsak? Milyen szakemberekkel dolgoztassak? Van-e rá garancia? És miből tudom mindezt finanszírozni? CSOK, hitel, állami támogatás vagy lakástakarék? Esetleg örökség? Befektetés vagy családi fészek?
Önnek is kérdése van? Jöjjön el hozzánk, válaszokkal várjuk!