Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 27. csütörtök, Zita

Az én Weöres Sándorom

Események   |   2017, február 27 - 09:07
Nyomtatóbarát változatSend by email
2017március0318:45

Gyermekként, tanulóként, versenyzőként, előadóművészként, nőként, anyaként… életem során többször találkoztam Weöres Sándor írásaival. Ezek közül válogattam a számomra legkülönlegesebbeket.

Elhangoznak többek között: Az éjszaka csodái, Tizenkettedik szimfónia és a Psyché részletei… miközben elmesélem a versekhez kapcsolódó történeteimet és igyekszem átadni-megmutatni azt az ÉLETERŐT, amit én kaptam a költőzsenitől; Weöres Sándortól.

Vendégem; Pomázi Zoltán a Bojtorján együttes énekes-gitárosa, aki zenével-énekkel segít nekem ebben az előadásban, haladni…mondjuk úgy, „A teljesség felé”.

Dudás Dorottya
előadóművész
Radnóti,- Latinovits-díjas

„A vers haszna, hogy a lelket tagoltabbá, hajlékonyabbá, érdekesebbé teszi. Azét is, aki írja, és azét is, aki olvassa. A vers célja körülbelül ugyanaz, mint atlétáknál a tréning. A vers a lélek tréningje, ami a lélek izmait hajlékonnyá, használhatóvá teszi.” (Weöres Sándor)

Dátum: 2017. március 3. (péntek)

Időpont: 18:45-20:00

Helyszín: Divine & Delicia (Első hazai bor- és sütemény bár)

(cím: 1111 Budapest, Bercsényi utca 1.)

Dudás Dorottya

LEGFRISSEBB
×

Újbudai ingatlanpiaci börze  

2017május0610:00
»
2017május0618:00

Mennyit ér az ingatlanom? Hol és hogyan tudnám a legegyszerűbben eladni?
Milyen ingatlanba fektessek? Régit vagy újat vásároljak? Építkezzek vagy felújítsak? Milyen szakemberekkel dolgoztassak? Van-e rá garancia? És miből tudom mindezt finanszírozni? CSOK, hitel, állami támogatás vagy lakástakarék? Esetleg örökség? Befektetés vagy családi fészek?
Önnek is kérdése van? Jöjjön el hozzánk, válaszokkal várjuk!