Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 21. kedd, Olivér

Újbudai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum

2017június2610:30
»
2017június2612:30

Újbudai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum felvilágosító programja a 2017. június 26.-a Kábítószer-ellenes Világnap alkalmából

2017. június 26.-a Kábítószer-ellenes Világnap, amelynek alkalmából az Újbudai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum felvilágosító programmal kívánja felhívni a fiatalok figyelmét az egészségtudatos életvitel fontosságára. A Kábítószer-ellenes Világnapra szervezett programot a szünidejüket töltő diákok részére szervezzük.

A Kamaraerdei Napközis Tábor felső évfolyamos diákjai ezen a délelőttön ellátogatnak az Önkormányzatunkkal együttműködő Tranzit Art Cafe-ba (Kosztolányi Dezső tér), ahol az év folyamán számos, ifjúsági program valósul meg. Az érdekes előadás, és filmvetítés mellé szendvicset és üdítőt is biztosítunk a résztvevők számára.

A program a tábor rendjéhez igazodóan 10.30-kor kezdődik és 12.30 -kor végződik

Időpont: 2017. június 26. 10.30-12.30

Helyszín: Bp. XI. Tranzit Art Cafe

LEGFRISSEBB
×

Új bábszínház, független bábelőadások Újbudán  

Manna Matiné címmel indít sorozatot a B32 Galéria és Kultúrtér és a Manna Produkció, amelynek keretében gyerekeknek és felnőtteknek szóló bábelőadásokat láthat a közönség az újbudai színházban. November 18-19-én két pályakezdő rendező mutatkozik be, két kortárs mesével. Szombat délelőtt a kisebbeket a Sündör és Niru című varázsos lényekkel teli bábjáték várja, a nagyobbakat vasárnap este A macskaherceg kilencedik élete című keserédes szerelmes történet.