Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 25. vasárnap, Vilmos

Budapesti Művelődési Központ

                    

Cím 1119 Budapest, Etele út 55.
Nyitva tartás
  • hétfőtől–péntekig: 9.00–20.00 óráig
  • szombaton: 13.00–18.00 óráig
  • vasárnap: rendezvényhez igazodóan
Telefon

+361 371-2760

Honlap http://www.bmknet.hu
E-mail informacio@bmknet.hu

 

A portál nagyon sokrétűen mutatja be a Művelődési Központ szolgáltatásait. Gazdag alapjaival, sok hasznos URL-lel, információval szolgálja ki az érdeklődőket. Közművelődési szakmai tanácsadó és szolgáltató feladatokat lát el Budapest Főváros Önkormányzatának megbízásából és annak támogatásával. Szolgáltatásait a közművelődésben és a rokonszakmai területeken dolgozó szakemberek, főhivatásúak és önkéntesek, intézmények, önkormányzatok, civil szervezetek, valamint a lakosság számára biztosítja.

A kulturális információk mellett felnőttképzési szakmai szolgáltatásokat is biztosít, tájékoztató fórumokat, konferenciákat, szakmai bemutatókat szervez, felméréseket, elemzéseket készít, módszertani kiadványokat jelentet meg.

Számos felmenő rendszerű művészeti esemény fővárosi rendezvényeinek lebonyolítója, nemzetközi hírű kórustalálkozók, néptánc és koreográfus versenyek, vizuális-művészeti bemutatók szervezője. Az intézmény otthont ad a Budapest Főváros Bartók Táncegyüttesnek, a Fővárosi Énekkarnak, a Budapesti Vándor Kórusnak, és a Bárdos Lajos Vegyeskarnak. Székhelyintézménye hat civil szervezetnek.

LEGFRISSEBB
×

Újbudai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum  

2017június2610:30
»
2017június2612:30

Újbudai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum felvilágosító programja a 2017. június 26.-a Kábítószer-ellenes Világnap alkalmából