Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 21. vasárnap, Konrád

Atelier Beauty Day a Palmettában

Események   |   2017, november 17 - 09:53Nyomtatóbarát változatSend by email
Időpont: 
2017november2412:00
»
2017november2419:00

Az ATELIER PALMETTA Concept Room az adventi időszakot az ATELIER BEAUTY DAY eseménnyel nyitja. Ez egy igazán nőies nap lesz nálunk, amikor már az ünnepekre gondolunk!

Vendégeinknek egész napos stílus- és styling tanácsadást tart Gyulai Natália a NATI 100% PURE IDEA www.natipureidea.com tervezője. Személyiségedre hangolva állítjuk össze tetőtől talpig szettedet és ami ezt megkoronázza a sminkedet! Egész nap SARA SKRIONYA www.saraskrionyamakeup.com készíti a gyönyörű sminkeket és személyre szabott smink-tanácsadást is tart.*

Finom falatok és a Hungária Pezsgő www.hungariapezsgo.hu csak emelni fogják az esemény hangulatát! Ismerkedjetek meg személyesen is tervezőinkkel, akik várni fognak Titeket az ATELIER BEAUTY DAY-en!

CAMOU /Fehér Betarix/ ENJEY /Pazicski Miklós és Noémi Bonazzola/ HAVRÁN /Havrán Ágnes/ KATAGAMI KOKESHI /Tóth Vásárhelyi Réka/ MANDRAGORA /Scherfel Nóra/ MILTWILL /Molnár Zsuzsa/ NATI100%PUREIDEA /Gyulai Natália/ PALMETTA COLLECTION /Regős Anna és Molnár Zsuzsa/ SILKWOOD /Kálmán Szilvia/ VIRIVEE /Víg Virág/

*A styling- és smiktanácsadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Jelentkezni a palmettabudapest@gmail.com címen lehet.
A tárgyba kérjük írjátok be: ATELIER BEAUTY DAY !

-------------------------------------------------------------

ATELIER PALMETTA
Palmetta Design és Textilművészeti Galéria
(1111 Budapest, Bartók Béla út 30.)

www.palmettadesign.hu
www.instagram.com/atelier_palmetta