Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 4. csütörtök, Bulcsú

C. Molnár Emma / Hidas Judit / Szily Nóra estje a Hadik Kávéházban

2015június1719:00
»
2015június1720:30

Hadik Kávéház - 1111, Budapest, Bartók Béla út 36., 

Anyátlan nemzedék - C. Molnár Emma / Hidas Judit / Szily Nóra estje

Anyátlan nemzedék címmel jelent meg C. Molnár Emma aktív-analitikus pszichoterapeuta (C. Molnár Emma A Nő Ezer Arca (www.anea.hu) klinika és az Életszeretet – életöröm alapítvány megalapítója, a Nők Lapja és több médium népszerű párkapcsolati szakértője) és Hidas Judit író közös kötete, melyben a férfi és a nő viszonyának alakulásán keresztül vizsgálják társadalmunk és mindennapjaink alapvető kérdéseit. - Minek köszönhető, hogy mára olyan törékenyek lettek a kapcsolataink, mint az ostya? Miért érezzük önmagunk körül a szolidaritás hiányát, hogy az idő előrehaladtával egyre kevesebbet érünk, egyre kevésbé vagyunk fontosak?
Kettejük mellett vendégünk lesz Szily Nóra újságíró, coach - jelenleg a LifeNetwork TV-n Egy kávé Szily Nórával címmel látható beszélgetős műsora. "Ők a nők" címmel interjúkötetet is írt. Állandó szerzője a life.hu-nak és a Nők Lapja Pszichének. Tanít a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, és személyiségfejlesztéssel is foglalkozik.

Egymás értékeinek tisztelete, az intimitás helyett egyre inkább a „csak magadért felelsz” elve valósítja meg önmagát, az együttműködés helyett a harc és a rivalizálás kerül előtérbe a magánélet színpadán is. Az egyén pedig a magány és az elszigeteltség elől sokszor szélsőséges élményéhség kielégülésekbe, ideológiákhoz, pártokhoz, csoportokhoz menekül.

Három generáció, három nézőpont, három nő - szezonzáró estünkön ők osztják meg gondolataikat, tapasztalataikat.
Közreműködik: Bank Dénes - gitár (flamenco)
Háziasszony: Juhász Anna

Esemény a facebookon:

https://www.facebook.com/events/965658886800829/

Belépő: 500 Ft, az estre a belépés regisztrációhoz kötött, melyet megtehetnek az anna_juhasz@hotmail.com címen.

Belépés és ülőhelyfoglalás 18.00 órától, az érkezés sorrendjében!

 

LEGFRISSEBB
×

Albertafalvi helytörténeti kalandtúra  

2020május2915:00
»
2020június1615:00

Kedves Gyerekek és Felnőttek! Az Albertfalvi Helytörténeti Kalandtúra keretében sok érdekes és hasznos információt szerezhettek meg a városrészünkről, és feltárul előttetek Albertfalva múltja!