Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 25. vasárnap, Géza

Garázsvásár Mikrofesztivál Albertfalván

Események   |   2021, augusztus 16 - 08:34
Nyomtatóbarát változatSend by email
2021szeptember1210:00

Megválunk felesleges kincseinktől! Több család csatlakozott a vásárhoz, így több helyszínen, mindenki a saját előkertjében árusítja a portékáit; illetve az Albertfalvi Közösségi Házban korlátozott számban bérelhető asztal (akh@ujbuda.hu) ennek részleteit az ismertető alján találod. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Az árusító helyszíneket mutató térképet az Albertfalvi Közösségi Házban tudod átvenni szeptember 1-től.

Az albertfalvi garázsvásár ötletét a Wekerlei Garázsvásár Fesztivál adta. Ha kíváncsi vagy, milyen lehet egy ilyen program, keress rá a Wekerlei Garázsvásár Fesztiválra!

Mi a garázsvásár?
A név az angol elnevezés tükörfordítása. Garage sale = garázsvásár, a nevét onnan kapta, hogy általában a garázsban vagy előtte a kocsifelhajtóra pakolnak ki. Yard sale-nek is nevezik. A garázsvásárokat magánszemélyek rendezik a saját kertjükben, garázsukban, lakásukban- attól függően ki mennyire nyitott- a lényeg, hogy nem közterületen. A saját már nem használt, felesleges, megunt, de jó állapotú dolgaikat kínálják jelképes áron eladásra a egyéni környezeti teher csökkentésére, az újrahasználat, és újrahasznosítás népszerűsítésére.

Albertfalvi Közösségi Ház asztalbérlés infok:
A közösségi házban csak magánszemélyek a saját holmijaikat, illetve non-profit civil szervezetek – jótékonysági céllal – árusíthatnak.
Jelentkezés: akh@ujbuda.hu
A helyek száma korlátozott!
Jelentkezés véglegesítésre az asztalbérlet befizetésével szeptember 10. 16.00-ig).

Kérlek, vedd figyelembe, hogy profitszerzési céllal (pl. kézművesként vagy viszonteladóként) nem árusíthatsz az Albertfalvi Közösségi Házban!