Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 15. hétfő, Anasztázia, Tas

Iskolaváró program a Malomban

Időpont: 
2016március1916:00

A Képességforrás Tudáspont tréningjei a Malom Közösségi Térben

Hogyan hangoljuk az iskolakezdésre? mini tréning a gyerekeknek, majd beszélgetés a szülőknek az iskolaválasztásról, az iskolára történő készülődésről.

Tanulásra Hangoló (3-4.osztályosoknak alap tanulási technikák) mini tréning a gyerekeknek és beszélgetés a szülőknek az alsó tagozat második felében felbukkanó tanulási nehézségekről.

Words2Know Az angol szótanulás módszere (3-4.osztályosoknak) mini tréning a gyerekeknek és beszélgetés a szülőknek a hatékony és maradandó eredményű szótanulásról.

Menő matek, mini tréning a gyerekeknek és beszélgetés a szülőknek a miért nem szereti témakörben.

Felvételi 2017 (a 2017-ben felvételizők és szüleik számára) 3.,5., és 7.osztályos gyerekeknek mini tréning és a szüleiknek beszélgetés a 2017-es felvételiről és az arra történő sikeres készülésről.

Ezekről és sok más sokakat érintő kérdésről lesz szó március 12-én szombaton 15-20 óra között a Malom Közösségi Térben, a Képességforrás Tudáspont ingyenes rendezvényén, melynek védnöke Nagyné Antal Anikó önkormányzati képviselő, házigazdája az Összefogás Újbudáért Egyesület.

A programra ingyenes, de be kell jelentkezni a +361 371-0012 telefonszámon.

A program zárásaként 20 órakor kisorsolunk a résztvevők között egy 20.000 Ft értékű ajándékutalványt, ami beváltható a Képességforrásban. Részletes program: www.kepessegforras.hu

Helyszín: Malom Közösségi Tér (Újbuda, Fehérvári út 88., az 1-es végállomásánál)