Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 29. csütörtök, Anonymus

PÁLYÁZAT: Albertfalva az otthonunk!

Események   |   2016, szeptember 8 - 09:44
Nyomtatóbarát változatSend by email
2016szeptember3020:00

Az Albertfalvi Közösségi Ház irodalmi pályázatot írt ki, amelynek témája Albertfalva az itt élők szemével.

Szubjektív történeteket, visszaemlékezéseket, leírásokat várunk, hiszen arra vagyunk kíváncsiak, mit jelent az ön számára Albertfalva, illetve az itt eltöltött évek?


Várunk vidám vagy megható családi történeteket, régmúlt idők hangulatát megidéző írásokat, jeles albertfalvi polgárok bemutatását. Írhat arról, milyen volt albertfalvi iskolásnak lenni, hova járt sétálni, vacsorázni? Hogy élte meg a második világháborút, a Rákosi korszakot, az 56-os forradalmat, a rendszerváltást? S természetesen a mai történeteket és vallomásokat is várjuk! A legfontosabb, hogy a mű kifejezze milyen érzéssel tölti el, ha az Albertfalva szót hallja?


Az összes beérkezett pályamunka az albertfalva.uw.hu weboldalon lesz olvasható. A legjobb művekből egy kiadványt is szerkesztünk, amelyet novemberben a XI. kerület Napja alkalmából jelentetünk meg.


Terjedelem: max. 12000 karakter

Beadási határidő: 2016. szeptember 30.

Beadás módja: interneten az akh@ujbuda.hu e-mail címen, illetve postán vagy személyesen az Albertfalvi Közösségi Házban (1116 Budapest, Gyékényes utca 45-47.).


Minden résztvevő emléklapot kap. Az eredményhirdetés ünnepélyes keretek között, november 12-én 10 órakor az Albertfalvi Közösségi Házban lesz.


Termékeny alkotó munkát kívánunk, és sok szeretettel várjuk a pályamunkákat!

Legyen Ön is részese Albertfalva emlékezetének!