Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 19. kedd, Nándor

Startup Körkép

2021május1316:00
»
2021május1318:00

Szívesen vállalkoznál, de nem tudod, hogyan vágj bele? Pár éve kezdted az egyetemet, vagy több éve dolgozol és most adnád a fejed startup alapításra? A Startup Körkép inkubációs központokkal és tapasztalt startupokkal segít választ adni a kérdéseidre.

Az esemény első felében rövid előadásokat hallgathatsz meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány, az UP Center és a Z10 képviselőitől, illetve sikeres startupoktól.
A program második felében pedig tematikák szerint tudsz bekapcsolódni kiskörös beszélgetésekbe, ahol felteheted a kérdéseidet és meghallgathatod befutott startupperek tapasztalatait.

Kedvet kaptál a részvételhez?
Mikor?
2021. május 13. (csütörtök) 16:00 - 18:00
Hol?
Zoomon, aminek a linkjét itt fogjátok megtalálni pár nappal az esemény előtt.
Az esemény a "Fiatalok: Együtt, felelősséggel!" projekt része, aminek keretén belül Újbuda Önkormányzata a kerületi fiatalok bevonásával dolgozza ki Ifjúságpolitikai Stratégiáját.

A következő másfél évben workshopok, nyilvános beszélgetések és konzultációk során veletek együtt alakítjuk ki azt a cél- és eszközcsomagot, amely az itt élők, azaz a ti mindennapjaitokat is érintő kihívásokra kínál megoldási tervet.
LEGFRISSEBB
×

Galériaséta a Bartók Béla úton  

2021október2815:00

2021. október 28-án, csütörtökön 15.00–17.00 óráig várjuk Önöket Magyar Örökség-díjas Magyar Festészet Napja Alapítvány rendezésében megvalósuló Galériasétára, amelyet Garami Gréta művészettörténész és Sipos Endre művészetfilozófus vezetnek. A séta a Bartók1 Galériától indul (Bartók Béla út 1.)