Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 20. kedd, Vendel

Tavaszébresztő Családi Nap - Kelenvölgyi Kalandozások

Események   |   2019, március 14 - 11:25
Nyomtatóbarát változatSend by email
2019március3009:30
»
2019március3014:00

A tavalyi környezettudatos, ismeretterjesztő séta után ismét új, sétálós kalandra hívják a családokat és az alkalomra összeálló csapatokat Kelenvölgyben!

A közösségi ház a helyi egyházakkal és vállalkozásokkal karöltve szervezi meg a Kelenvölgyi Kalandtúrát mely során a csapatok a kapott útlevél és térkép segítségével járják be Kelenvölgy utcáit és teljesítik az állomáshelyeken rájuk váró játékos feladatokat!

A program zárásaként pedig az Egy falat Kelenvölgy program keretében közös falatozásra is sor kerül a közösségi ház kertjében 12 órától. A szalonnasütés hozzávalóiról a közösségi ház a készlet erejéig gondoskodik, ezért ha gondolod, hozd magaddal a sütnivalódat!

A játékban való részvétel feltételeiről a Kelenvölgyi Közösségi Ház és Könyvtár Facebook oldalán, a közösségi ház honlapján, a kkh@ujbuda.hu e-mail címen illetve személyesen a közösségi házban érdeklődhetnek!

LEGFRISSEBB
×

Lakossági fórum Barabás Richárd alpolgármesterrel  

2020október2216:00
»
2020október2217:00

Barabás Richárd, Újbuda alpolgármestere Ócsai Mihállyal, az Újbuda Közterület-felügyelet igazgatójával és Bíró Péterrel, a Máltai Szeretetszolgálat Rimaszombati úti központ vezetőjével várja Önöket szeretettel egy közös beszélgetésre a Táncoló lányok parkjába. A résztvevőkkel elsősorban a közrendről és a hajléktalanokról váltanak eszmecserét.