Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 27. szerda, Hella

Újbudai programajánló: Álmokon innen és túl - Festészet napi kiállítás

Események   |   2018, október 15 - 13:14
Nyomtatóbarát változatSend by email
2018október1818:00
»
2018november0918:00

Álmokon innen és túl - Festészet napi kiállítás fiatal művészekkel

Kókai Emese szürrealista stílusban fest, és kisgyerek kora óta nem lehet az ecsetet, ceruzát kivenni a kezéből. Az ok erre állítása szerint ugyanaz, amiért a hód koptatja a fogát, vagy amiért a hal úszik: a lénye része.
Boldizsár Ottót a realista festészet technikája izgatja, olyan témákkal, amik szintén nem éppen általánosak: gótika, steampunk és gépészet.
Snyehola Anett Sansa legfőbb célja az emberábrázolás, a legmélyebb értelemben, nem csak a külsőségeket megfogva. A képregények és a sci-fi világa nála is meghatározó. A három fiatal művész képeinek elegye kiváló csemege a kortárs festészet ünnepén.

A kiállítás megnyitó 18 órakor kezdődik a Rét Galériában
A kiállítás megtekinthető:
2018. November 9. ig 9 - 18 óra között, illetve a ház programjaitól függően

LEGFRISSEBB
×

Virtuális nyílt nap a Budafok Kocsiszínben  

2020május2211:00

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos könnyítések nem érintik még egy ideig a nagyobb létszámú rendezvényeket, így még hónapokig nem lesz mód arra, hogy a népszerű BKV-s nyílt napokat megtartsuk. Annak érdekében, hogy ebben a rendkívüli helyzetben se kelljen lemondani ezekről a közkedvelt rendezvényekről, kárpótlásul ismét virtuális látogatásra hívjuk – korhatár nélkül – az édeklődő gyermekeket, szülőket, közlekedésbarátokat. Reméljük, így is megközelíti majd az érdeklődők létszáma a korábban megszokottat.