Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 25. csütörtök, Kristóf, Jakab

Válassz Sportot Újbudán! - 2022

Események   |   2022, augusztus 17 - 15:45Nyomtatóbarát változatSend by email
Időpont: 
2022szeptember1009:00

Szeptember 10-én, szombaton immáron tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a "Válassz Sportot Újbudán!" kerületi rendezvény, ezúttal is a már megszokott helyszínén, a Kánai úti Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban.

A közel 40 sportágat felvonultató és mintegy 70 egyesületi szakosztályt bemutató, nagyszabású családi esemény legfőbb célja, hogy találjon rá minden gyermek a számára legkedvesebb sportágra, és egyúttal arra az újbudai egyesületre is, ahová örömmel járna majd edzeni.

A különböző egyesületek vidám és játékos formában ismertetik meg a kicsikkel és a nagyobb gyermekekkel, kamaszokkal is a népszerű és a kevéssé ismert, ám annál érdekesebb sportágakat. Ezen felül a jelentkezők megtalálhatják a számukra leginkább szimpatikus kerületi egyesületeket is. Választásukban olimpiai és világbajnok sportolók, olimpikonok is a segítségükre lesznek az egyre fejlődő és szépülő Sport 11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban.

A sportprogramokon kívül kiegészítő programok, neves fellépők, meglepetésvendégek és gyermekjátszók is várják a sportolni vágyókat, illetve egész családjukat az évről évre többezer fő részvételével zajló, és az idén már a második évtizedét megkezdő rendezvényen.

A belépés és a részvétel ezúttal is ingyenes! A helyszínre való kijutásban segítséget nyújtunk, ignyenes buszjáratok indulnak 10 percenként a Kelenföldi pályaudvar metró végállomásától.

Mi pedig kívánjuk, hogy találjon rá minden gyermek a számára legkedvesebb sportágra és egyúttal arra az újbudai egyesületre, ahová örömmel járna edzeni! Reggel 9-től délután 16 óráig várjuk az érdeklődőket a Sport11-ben, szeptember 10-én!