Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 13. szombat, Jenő

A Csillagszem eheti vendége: Kovácsovics Fruzsina

Események   |   2008, augusztus 27 - 15:53
Nyomtatóbarát változatSend by email
Az Újbuda TV-ben heti rendszerességgel más ismert együttest vagy zenészt mutat be Kiss Zoltán Zero, a Karthago együttes basszusgitárosa Csillagszem című műsorában. Ezen a héten a Kovácsovics Fruzsinával beszélgetett a műsorvezető.

A Csillag születik sztárjánál Kovácsovics Fruzsináéknál mindennap zeng a ház, ugyanis testvérével és unokatestvérével egy zenekarban játszik, így rengeteget próbálnak otthon. A délelőtt sem tétlenkedéssel telik, ugyanis Fruzsi a SOTE-ra jár. Délután a hangszálait edzi, esténként pedig még marad ereje egy kis levezető röplabdázásra a barátnőkkel, így tehát nem unatkozik az ifjú tehetség.

 

Éveken keresztül majorettezett országszerte voltak versenyeken, fellépéseken, amit saját bevallása szerint imádott. Ahogy fogalmazott : "Ha nagy leszek mindenféleképpen gyerekekkel fogok foglalkozni. Vagy gyógyítani fogom őket, mint doktornéni, vagy kisegítem őket ebben a "nagy világban" mint szülésznő, de az is lehet, hogy anyukám példáját követve megmutatom nekik, hogyan kell írni, olvasni, számolni, viselkedni mint tanító néni..."

 

Álmai között szerepel, hogy kedvenc együttesével, az Offbyone-val San Diegóban óriási közönség előtt együtt énekelhessen. Fruzsinak 2008-ban megjelent első nagy lemeze Üveggolyó címmel, amelyben 13 dal kapott helyet, köztük Fru saját száma az Üzenet a nagyvilágnak is.

 

Az albumon található 13 szerzemény mind Fruzsina személyiségére épül. Álmodozó, romlatlan, naív, szerethető tinédzser-gondolatok a világról, a felnőttéválásról, a szerelemről, a zenéről. Akiket megfogott az énekeslány kisugárzása a műsorban, azok lemezen is imádni fogják ezt a tiszta, boldog lányt, aki mosolyával és hangjával színt visz még a szürke hétköznapokba is.

 

Gigi - Újbuda TV (2008. 08. 27.)