Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 12. vasárnap, Izabella, Dalma

A Csillagszem eheti vendége: Tóth Gabi

Események   |   2008, szeptember 15 - 17:02
Nyomtatóbarát változatSend by email
Az Újbuda TV-ben heti rendszerességgel más ismert együttest vagy zenészt mutat be Kiss Zoltán Zero, a Karthago együttes basszusgitárosa Csillagszem című műsorában. Ezen a héten Tóth Gabival beszélgetett a műsorvezető.

Tóth Gabit senkinek sem kell bemutatni. Egy ország ismerhette meg a fiatal, tehetséges énekesnőt a Megasztár második szériájában, 2005-ben, hiszen Gabi volt a tehetségkutató versenyen a legjobb helyezést elért női előadó. A verseny után, végig turnézta a nyarat, a Megasztáros csapattal, bejárták az egész országot.

Három hónnappal a turnék után Gabi már önálló szólóalbummal jelent meg. A 12 vadonatúj dalt tartalmazó lemez zenei anyaga finom átmenet a pop és a rockzene között. Az albumhoz 2 videó klip készült, az első a lemez címadó dala a Feketevirág volt, majd azt követte a Vágyom rád, melyben Megasztáros társával Puskás Petivel együtt szerepelt a klipben, egy szerelmes párt alakítva.

A közelmúltban pedig újabb álma vált valóra a fiatal énekesnek, ugyanis az István a király című musicalben Réka bőrébe bújva léphetett fel a világot jelentő deszkára.

Gigi - Újbuda TV (2008. 09. 15.)

LEGFRISSEBB
×