Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 21. csütörtök, Orsolya

Hahó, mesés szeptember! Avagy készüljünk együtt a sulira!

Események   |   2016, szeptember 7 - 13:40
Nyomtatóbarát változatSend by email

Tematikus gyermeknap a B32 Galéria és Kultúrtérben

B32 Galéria és Kultúrtér tovább folytatja tematikus gyermeknapsorozatát, ezúttal az iskolakezdés jegyében. Szeptember 10-én, szombaton 14 órától mesejáték, papírszínház, mesesarok, készműves foglalkozások, kötelező olvasmányok börzéje és kézműves csokoládék vására várja az érdeklődőket.

A B32 Galéria és Kultúrtér 2015 ősze óta szervezi meg tematikus gyermeknapjait, amelyeken színházi darabokkal, zenés előadásokkal, kézműves foglalkozásokkal és családi programokkal várják az érdeklődőket, természetesen az adott évszak tematikájának megfelelően. Szeptemberben az iskolakezdés jegyében várnak kicsiket és nagyokat a Gárdonyi téren.

14:30-kor a Picaro Társulat Maszmók Afrikában című mesejátékával indul a délután, amely a szavannák csodálatos világába kalauzolják a nézőket. Az előadás különlegessége, hogy az afrikai zenét és dalokat maguk a színészek játsszák élőben, autentikus hangszereken (dobok, csörgők, egyéb ritmushangszerek), s a jelenetek humorát nemcsak a gyerekek, de a szülők is élvezhetik.

Ezt követően 15:30-tól késő délutánig egyedülálló Papírszínház és Mesesarok szórakoztatja a gyermekeket. Utóbbiban Gévai Csilla meseíró, illusztrátor, a Nagyon Zöld Könyv, a Holdfényszüret és az Amíg utazunk című mesekönyvek szerzője olvas fel.

A színpadi programokon túl a kézműves foglalkozáson egyedi, iskolában használatos tárgyakat készíthetnek és kockacsokit kóstolhatnak a gyerekek, míg a szülők kötelező olvasmányok börzéjén szerezhetik be a házi könyvtárból esetleg még hiányzó, de az iskolába szükséges darabokat.


A rendezvényen való részvétel egész nap ingyenes!
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A rendezvény helyszíne:
B32 Galéria és Kultúrtér
1111 Budapest, Bartók Béla út 32.

LEGFRISSEBB
×

Galériaséta a Bartók Béla úton  

2021október2815:00

2021. október 28-án, csütörtökön 15.00–17.00 óráig várjuk Önöket Magyar Örökség-díjas Magyar Festészet Napja Alapítvány rendezésében megvalósuló Galériasétára, amelyet Garami Gréta művészettörténész és Sipos Endre művészetfilozófus vezetnek. A séta a Bartók1 Galériától indul (Bartók Béla út 1.)