Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 21. vasárnap, Konrád

Ismét játszhat a Karinthy-túrán!

A februári első Karinthy-túra után most ismét városi kirándulásra invitál a Zöldgömb Sport Klub: a résztvevőknek olyan helyszíneket kell felkeresnie Újbuda területén, melyek szorosan kötődnek a Karinthy-családhoz vagy a Karinthy Színházhoz.

A játék menete: az előzetesen regisztrált résztvevők a verseny napján a Hadik Kávéházban kézhez kapnak egy totót és egy feladatlapot, melynek útmutatása alapján felkeresnek néhány olyan helyszínt, amely valamilyen formában köthető a Karinthy-családhoz vagy a Karinthy Színházhoz, majd a kitöltött feladatlapokat és a totót a rendezőknek a célban leadják.

A helyes megfejtők között a rendezők kisorsolnak a Karinthy Színház által felajánlott jegyeket, a Kossuth Kiadó gondozásában megjelent Karinthy-sorozatból való könyveket, illetve a Hadik Kávéházba, valamint a Danubius Hotel Gellértbe szóló vendéglátást és a Szt. Gellért Gyógyfürdőbe szóló belépőket.

A Zöldgömb Sport Klub bemutatja: K A R I N T H Y – T Ú R A újra, avagy a Karinthy-család nyomában a Móricz Zsigmond körtértől a Gellért Szállóig 012. október 13. (szombat) 10.00 óra

Rajt és cél: Hadik Kávéház Budapest, XI. ker. Bartók Béla út 36.

A túra nevezési díja: 500.-Ft/fő.

Előzetes regisztráció: A játékra - a hely befogadóképességének szűkössége miatt - ajánlott előzetesen regisztrálni, melyhez az alábbi kérdésre adott helyes választ kell elküldeni 2012. október 10-ig névvel, címmel a cs_gyorgy@freemail.hu e-mail címre

Mi a Karinthy Színház szlogenje az alábbiak közül?

a. A kelenföldi pampák színháza

b. Színház a város szélén

c. Buda népszerű színháza