Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 13. csütörtök, Ipoly

Minőség az építészetben - Lakásvásár

Események   |   2007, szeptember 24 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email
Molnár Gyula elégedett Újbuda ingatlanfejlesztési eredményeivel.

A Lakásvásár konferenciái hagyományosan szakmai csúcstalálkozók is egyben. Idén két konferencia került megrendezésre. A megnyitó előtt elsőként kerekasztal-beszélgetés zajlott "Gazdasági szerepek és feladatok a magyar lakáspiacon" címmel, melyen Újbuda polgármestere is részt vett. Jelen volt a beszélgetésen Borsi László, az Ingatlan Parlament elnöke, Bujdosó Sándor önkormányzati és lakásügyi szakállamtitkár, valamint bankok képviselői, ingatlanszakértők, továbbá kerületünk képviseletében Molnár Gyula.

A programon megvitatták, hogy kell-e szerepet vállalnia az államnak a lakáspiacon, szükség van-e hosszú távú lakáspolitikára, vagy mi a bankszektor felelőssége.

Ezután a Magyar Építőművészek Szövetségének szervezésében "Minőség az építészetben" címmel szimpóziumot tartottak, ahol olyan témákról beszéltek, mint hagyományok tisztelete a családiház-építészetben, megújuló energiák használata az építészetben vagy a városrehabilitáció lehetőségei minőségi lakókörnyezet létrehozásában.

A rendezvényen nagy akciókat, kedvezményeket kínáltak a lehetséges vevőknek a kiállítók, de a szervezők is számos kényelmi szolgáltatással kedveskedtek a látogatóknak.

Újbuda MÉDIA (2007. 09. 24.)

LEGFRISSEBB
×

Szerdán minden könyvtár kinyit  

Július 22-től valamennyi eddig zárva tartó egységét megnyitja a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK). Az újbudai Móricz Zsigmond és Karinthy Frigyes Könyvtár is szerdától várja az olvasókat.