Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 26. kedd, Fülöp, Evelin

60+ Médiaműhely: Akikre büszkék vagyunk. . .

Kultúra   |   2010, május 7 - 16:43
Nyomtatóbarát változatSend by email

Ez év január 22-én a Magyar Kultúra Napján kapta meg díszpolgári oklevelét Mészáros Márta és posztumusz elismerésben részesült Cseh Tamás. Ismeri Ön kerületünk díszpolgárait, tudja kik Ők?

Bevallom én sem tudtam felsorolni mind a 30 nevet! Bizony harminc kiváló, a kerületért sokat tett ember kapta meg ezt az erkölcsi elismerést 1991 óta.

A következő hetekben egy cikksorozat keretében bemutatom Őket.

Megismerhetik a kerületben élő alkotóművészeket, sportolókat, egyházi embereket. . . Olvashatnak Bodrogi Gyuláról, Reviczkyné Köteles Erzsébetről, Placid atyáról, Kocsis Zoltánról, hogy pár ismert nevet említsek előzetesként.

A cikksorozat eddig elkészült írásait kérem, fogadják olyan szeretettel, amilyen szeretettel és tisztelettel készítettem Önöknek.
Nem időrendben készültek interjúim, de ha figyelemmel kísérik a sorozatot, összeáll a kronológia.

Végezetül szeretnék köszönetet mondani Médiaműhelyes kollégáimnak, riportalanyaimnak, akik segítettek a sorozat elkészítésében.

sztorma - 60+ Médiaműhely (2010. 05. 07.)

LEGFRISSEBB
×

Virtuális nyílt nap a Budafok Kocsiszínben  

2020május2211:00

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos könnyítések nem érintik még egy ideig a nagyobb létszámú rendezvényeket, így még hónapokig nem lesz mód arra, hogy a népszerű BKV-s nyílt napokat megtartsuk. Annak érdekében, hogy ebben a rendkívüli helyzetben se kelljen lemondani ezekről a közkedvelt rendezvényekről, kárpótlásul ismét virtuális látogatásra hívjuk – korhatár nélkül – az édeklődő gyermekeket, szülőket, közlekedésbarátokat. Reméljük, így is megközelíti majd az érdeklődők létszáma a korábban megszokottat.