Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 9. vasárnap, Gergely

Belső analógia

Kultúra   |   2007, február 3 - 14:48
Nyomtatóbarát változatSend by email
"Duality" címmel nyitotta meg kapuit január 31-én, csütörtökön Bánki Ákos és Verebics Ágnes kiállítása, a Bartók 32 Galériában.

Két eltérő stílus, ami egy pontban mégis találkozik. Ez a belső analízis. Ez jellemzi Bánki Ákos és Verebics Ágnes kiállítását, melyet január 31-től, tekinthetnek meg az érdeklődők "Duality" címmel a Bartók 32 Galériában."Képeinkkel önmagunk belső analógiájának kivetülését szeretnénk valahogy megfogalmazni"- vallja magáról a két művész.

Míg Bánki Ákos ezt absztrakt módon ecsettel, addig Verebics Ágnes önmagát ábrázoló víz alatti felvételekkel próbálja megvalósítani, mely által megszabadul indulataitól és rossz érzéseitől. Ákos az Újbuda Tv munkatársának elárulta, hogy nagyon szereti a színeket, mert sok mindent ki lehet velük fejezni. Többek között ezért sem ad címet alkotásainak, mert nem akarja befolyásolni vele a látogatót.

A kiállítást február 16-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

P.L- Újbuda WEB (2007. 02. 03.)

LEGFRISSEBB
×

Startup Körkép  

2021május1316:00
»
2021május1318:00

Szívesen vállalkoznál, de nem tudod, hogyan vágj bele? Pár éve kezdted az egyetemet, vagy több éve dolgozol és most adnád a fejed startup alapításra? A Startup Körkép inkubációs központokkal és tapasztalt startupokkal segít választ adni a kérdéseidre.