Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 13. szombat, Jenő

Megújult a Karinthy Színház

Kultúra   |   2013, február 6 - 12:15
Nyomtatóbarát változatSend by email

Teljesen megújulva kezdi a 2013-as évet Újbuda legnépszerűbb kőszínháza, a Karinthy Színház. A teátrum új bejárattal, egy próbateremből kialakított szobaszínházzal és önálló szervezőirodával várja a nézőket, akik a klasszikus, és a tavaly év végén műsorra tűzött új darabokra komoly kedvezményekkel válthatnak jegyeket.

Idén kőburkolatot kapott a színház bejárata, egy lakásból kialakított próbatermet pedig kamaraszínházzá alakítottak át, és egy lépcsővel összekötötték a színház belső terével. Én mégis arra vagyok a legbüszkébb, hogy a Karinthy idén lett 31 éves, amit kevés színház mondhat el magáról - tette hozzá az igazgató.

Karinthy Márton elmondta, korosztályos bérleteik között mindenki megtalálhatja a számára legalkalmasabb konstrukciót. A Karinthy család tagjairól elnevezett bérletek ugyanis nemcsak minimum 20 százalékos kedvezményt biztosítanak, de a három darabot tetszőlegesen választhatják ki. A Mici és Marci bérleteket kifejezetten a nyugdíjasok igényei szerint tervezték meg, hiszen ezek az átlagnál korábbi időpontban játszott előadásokat tartalmaznak, hogy az időseknek ne kelljen későn hazaérniük.

A fiataloknak és a gyerekeknek is szóló bérletek közül is lehet válogatni, de a KULTI irodán és a 60plusz programon keresztül szervezett csoportos jegyekhez is 20-30 százalékos kedvezménnyel juthatunk hozzá.