Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 26. csütörtök, Fülöp, Evelin

11ek vagyunk // Csurka Eszter, Caramel, Trokán Anna

2019május2318:00
»
2019május2321:00

URBÁN TEREFERE

11. kerület, Újbuda. Itt élünk. Innen indulunk. Sokfélék vagyunk, de egy közös: büszkék vagyunk egymásra, figyelünk és kíváncsiak vagyunk a minket körülvevő világra.
A 11. kerület a főváros negyedik legnagyobb és legizgalmasabban fejlődő régiója, a Bartók Béla út mára Budapest egyik központja lett kávézóival, galériáival. Ahogy a kerületben híres egyetem, sportközpont, színház és közösségi tér is van. Innen indult, itt élt egykor Csernus Tibor, Csontváry-Kosztka Tivadar vagy Molnár C. Pál festőművész, Karinthy Frigyes, Ottlik Géza és Kosztolányi Dezső, de ma is számos művész, tehetséges szakember, sportoló és tanár, véleményformáló, inspiráló ember teszi széppé, értékessé, tartalmassá a hétköznapjainkat. Milyenek lehetnek ők valójában? Mi az az örökség, amit ma is magunkban hordunk itt a kerületben? Bontsuk le a mítoszokat, és ismerjük meg egymást közelebbről.

Ezek a gondolatok indítottak el minket, hogy megvalósítsuk a 11ek vagyunk sorozatot - egy lehetőséget, hogy minden hónapban találkozzunk és közösen megismerjük a 11. kerület izgalmas világát.
Építészet, zene, irodalom, sport, technika, festészet, tánc, színház, televízió - havi egy alkalommal találkozzunk, beszélgessünk. Legyünk közösség, hisz tizenegyek vagyunk!

• Vendégek:
Csurka Eszter képzőművész
Trokán Anna színművész
Molnár Ferenc Caramel zenész, énekes
• Házigazdák:
Antal Nikolett, a B32 művészeti vezetője
Juhász Anna, a Hadik Irodalmi Szalon művészeti vezetője


A belépés ingyenes!

LEGFRISSEBB
×

Gaál Endre KÖZÖTT című kiállítása a K.A.S. Galériában  

2022május2619:00

Gaál Endre K.A.S. Galériában bemutatásra kerülő új alkotásai nagy méretű festett üvegek, melyeken egyedi technikai megoldásokkal manipulálja a felületeket. A megjelenített gondolatok tág időintervallumokat fognak át.