Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 13. csütörtök, Ipoly

A kamaszkor cunami – apa szemmel

2019december1018:00

“Apám nagyon sokat fejlődött 14 és 21 éves korom között.” (Mark Twain). Túlélés workshop megviselt apáknak és anyáknak

Léder László, pro-familis díjas pszichológus, író, az Apa Akadémia alapítója

2019. december 10. (kedd), 18:00
Villányi úti Konferenciaközpont

A kamaszkor a családi együttélés egyik legturbulensebb időszaka. Miközben gyerekeink sokszor az idegeinkre mennek, ők maguk “gyermekkoruk” talán legnehezebb időszakát élik meg és a legnagyobb szülői támogatásra szorulnak. A legtöbb mai magyar családban azonban az anyák egyedül maradnak a kamaszkor menedzsment nehéz feladataival. Hol vannak az apák és miért baj, ha nincsenek jelen és kimaradnak a kamasz család érzelmi vérkeringéséből?

Mikor vagyunk jó apák? Ha engedékenyek vagyunk, vagy éppen ellenkezőleg: kezünkbe vesszük és kicsit szorosabban tartjuk a családi gyeplőt? Mit tegyünk egy kamaszodó fiúval és lánnyal? És mit ne tegyünk? Hogyan függ össze az apa viselkedése a továbbtanulás és a bűnözés elkerülése? Mik a klasszikus kamaszkori apai hibák?

Apa csapdákról és okos megoldásokról beszélgetünk minden kamaszkor előtt álló vagy már a viharral küzdő kedves szülővel és érdeklődővel.

És nem utolsó sorban: mit tanulhatunk a kamaszainktól?

Vendég: Péteri Balázs, online marketing szakértő, Apa Akadémia, aki a kamaszkori IT veszélyről és ennek menedzseléséről ad majd praktikus tanácsokat

HELYSZÍNI JEGYVÁSÁRLÁS: az előadás napján 17:15-18:00 között, az előadás kezdéséig lesz lehetőség a helyszínen, készpénzben ugyanazon az áron – 2.800 Ft/fő, 5.000 Ft/páros jegy – belépőt vásárolni.

https://felelosszulokiskolaja.hu/esemenyek/a-kamaszkor-cunami-apa-szemmel

LEGFRISSEBB
×

Szerdán minden könyvtár kinyit  

Július 22-től valamennyi eddig zárva tartó egységét megnyitja a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK). Az újbudai Móricz Zsigmond és Karinthy Frigyes Könyvtár is szerdától várja az olvasókat.