Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 2. kedd, Lujza

A nők novembere - női esélyegyenlőségi programsorozat

Események   |   2020, október 30 - 09:03
Nyomtatóbarát változatSend by email
2020november0414:00

Újbuda Önkormányzata novemberben online előadássorozatot rendez nőknek. Négy egymást követő szerda délután, négy különböző témájú, érdekes és hasznos előadással jelentkezünk, melynek középpontjában a női lét kihívásai, harcai állnak.

Az előadások az alábbiak:
November 4. 14.00–15-00: Virtuális karrier-tanácsadás: Hogyan kezdjem el? - Az IBM toborzási szakértője, Basic Alexandra önéletrajzírás és interjú technika témaköröket felölelő tudásmegosztó előadása.
November 11. 14.00–15-00: Családon belüli erőszak - Milyen jelek lehetnek a pofon előtt? Miért és kitől kérjünk segítséget? Nehézségek a bántalmazás kapcsán. - Előadó: Csuka Csilla, az Újbudai Humán Szolgáltató Központ vezetője
November 18. 14.00–15-00: Ne légy (hü)Jenő! - Nehézségek, prekoncepciókkal való szembesülés nem válogat. Szívesen várjuk az érdeklődőket egy kötetlen beszélgetésre, hogy egymás történeteiből (roma, szerb és magyar) építkezve merjünk kiállni magunkért! - Előadók: Juhász Éva, DurdicaCvijanovic és Bencsik Edit, a Tata ConsultancyServises munkatársai
November 25. 14.00–15-00: A koronvírus és a home office nőkre, családanyákra gyakorolt hatása. - Pszichológus beszél a megnövekedett női szerepekről, túlélési stratégiákról.
Ahogy a leírásból is látható, a programsorozat 4 alkalmas. Sajnos a Facebook esemény sajátossága, hogy csak két hetet átívelő eseményt lehet meghirdetni, így a 25-i eseményről külön oldal is készül. Javasoljuk, már most írják be naptárukba a fenti előadások dátumát.

A programokon való részvétel ingyenes, nem kötött regisztrációhoz. 

Az online előadások Újbuda honlapján (www.ujbuda.hu) és és Újbuda hivatalos facebook oldalán nyomon követhetők.

A Zoom eseményen való aktív részvételhez az alábbi linkre kattintva van mód:

Várjuk Önöket, töltsék velünk a novemberi szerda délutánokat!
LEGFRISSEBB
×

„Karantén-kifestő” – rajzpályázat gyermekeknek  

2021március3116:30

"Jön a tavasz, itt a RAJZás, ki lesz Újbudán a Rajz-Ász?"

Újbuda Önkormányzata „Karantén-kifestő” címmel rajzpályázatot hirdet 6-12 éves újbudai gyermekek számára, 2 kategóriában.