Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 15. péntek, Lóránt, Loránd

Az emlékezet lenyomatai - Artus Lakók kiállításmegnyitó

2020február1119:00
»
2020március1119:00

A kiállítást megnyitja: Goda Gábor. Közreműködik Goda Sára, hárfán

Kiállítók: Andrási Edina, Bálint Ádám, Csató József, Fischer Balázs, Forrai Ferenc, Király Gábor, Knyihár Bence, Nagy Géza, Nádor Tibor, Rabóczky Judit, Sinkovics Ede, Varga Virág


„Az emlékezet hol lenyom, hol felemel.”
(ősi kínai mondás)

A jelen emlékei, a belső emlékezet képei jelenítődnek meg az Artus Lakók közösségének évente megrendezendő idei kiállításán. Van, aki a saját belső mélyrétegeit, és van, aki a környező világ retteneteit dolgozza fel műveiben. A 2000 óta folyamatosan bővülő sokszínű közösséget alkotó művészek (festő, szobrász, grafikus, építész, és designer-keramikus) műveikkel minden évben egymásra reflektálva, egymáshoz kapcsolódva hozzák létre kiállításaikat.

A tavalyi “NÉZETHÁLÓ”-t ebben az évben “Az EMLÉKEZET LENYOMATAI” kiállítás követi. A közösség művészei ez alkalommal úgy válogatták az alkotásokat, hogy azok ne csak egymáshoz, hanem magához a kiállítótérhez is kapcsolódjanak.

Az Artus Stúdió egy nyitott, sokszínű szellemi és alkotóműhely, emberek, gondolatok, művészeti ágak találkozásának helye, ahol az összművészeti, performatív fókuszú társulat mellett 12 műteremben alkotnak képzőművészek, az Artus Lakók, e jelen kiállítás létrehozói.

A kiállítás megtekinthető március 11-ig.

https://www.facebook.com/events/2628510917385540/

https://artus.hu/2020/01/29/artus-lakok-kiallitasa

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×

Online fogadóóra Újbuda polgármesterével  

2021január1309:00

Idén is folytatódnak az online fogadóórák. Első alkalommal január 13-án, szerdán 9 órától kérdezhetik dr. László Imrét, Újbuda polgármesterét. Mivel sok megkeresés szokott érkezni, javasoljuk, hogy már most küldjék el észrevételeiket, kérdéseiket Messenger üzenetben.