Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 5. hétfő, Vilma

Családi Mozgásfesztivál: induljon sportosan a szeptember!

Események   |   2019, augusztus 22 - 11:21
Nyomtatóbarát változatSend by email
2019szeptember0810:00

A szeptember az újrakezdés ideje nálad is? Kíváncsi vagy, mi az az air flow, snookball vagy flingo? Van kedved egy romantikus- sportos, csónakázós akadálypályához? Kipróbálnál valami teljesen új mozgásformát, netán szívesen rávennéd a szüleidet, nagyszüleidet, hogy sportoljanak veled?

Mondjuk, mi a megoldás: gyere el szeptember 8-án a Magyar Szabadidősport Szövetség XXI. Családi Mozgásfesztiváljára! Az Európai Sporthét (szeptember 23-30) ingyenes nyitóeseményének ezúttal a fantasztikusan megújult Ludovika Campus Orczy-park ad otthont.
A Magyar Szabadidősport Szövetség célja, hogy a rendezvényein kortól és nemtől függetlenül mindenki megtalálja a számára tetsző mozgásformát, kedvet kapjon a rendszeres testmozgáshoz. Ezért a változatos, egynapos programon több mint hetvenféle mozgásforma közül lehet választani. Ha közelebb kerülnél a kínai kultúrához, akkor próbáld ki a mediballt, ami a thai chin alapuló labdajáték. Ha nem tudsz dönteni, hogy ping-pong vagy foci, akkor a teqball a te sportágad. De kipróbálhatsz trükkös bringákat, mindenféle gördülő járműveket, népi játékokat, gólyalábat, megtanulhatsz biztonságosan esni, továbbá nehogy azt higgyétek, hogy csak télen lehet síelni! :-) Mindezeken túl egészségmegőrző és szűrő programokkal is várjuk a családok minden tagját.
A rendezvény INGYENES, előzetes regisztrációhoz nem kötött, de a részvételhez a regisztrációs karszalag viselése kötelező, melyek a bejáratoknál átvehetők.
További információk: facebook.com/csaladimozgasfesztival illetve masport.hu .