Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 2. csütörtök, Áron

Drogprevenciós színházi előadás

Események   |   2019, szeptember 20 - 09:31
Nyomtatóbarát változatSend by email
2019szeptember2310:00

Meghívó az Újbudai kábítószerügyi egyeztető fórum összejövetelére.

Az Újbudai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum soron következő összejövetelét 2019. szeptember 23-án, hétfőn 10.00 órakor tartjuk.

Helyszín: B32 Galéria és Kultúrtér (Bartók Béla úr 32.), színházterem

Napirend: A Gyáva című színpadi produkció, a Nézőművészeti Kft. és a Manna Kulturális Egyesület közös előadása az Újbudai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum szervezésében. (60 perc, szünet nélkül)

Ezt az előadást az érdeklődő kerületi gimnáziumok tanulói számára szerveztük meg.Az előadás után a látottakkal kapcsolatos nyílt megbeszélés lesz az alkotók,előadók, a diákok és a KEF tagok részvételével.


Előadják: Kovács Krisztián, Scherer Péter

Alkotók: Kovács Krisztián, Scherer Péter, Gyulay Eszter, Surányi Judit
Rendező: Scherer Péter

Az előadás elnyerte a 2011-es évi, VI. Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemle fődíját a 2012-es ASSITEJ Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálé legjobb ifjúsági előadásnak járó Üveghegy-díját

LEGFRISSEBB
×

Szent Gellért-templom hírei  

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia utasítása szerint a járvány miatt a katolikus templomokban a nyilvános liturgiák végzését bizonytalan addig felfüggesztették. A Szent Gellért-templom miséi a szentgellertplebania.hu honlapon és a plébánia facebook oldalán online követhetők. A szentmisék rendje változatlan. Vasárnap 9 órakor angol nyelvű szentmisét mond Charles atya.