Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 23. szombat, Tekla

Esélyegyenlőségi rekordkísérlet

Események   |   2014, április 29 - 15:29
Nyomtatóbarát változatSend by email
2014május1707:00
»
2014május1719:00

EGYEDÜLÁLLÓ ESÉLYEGYENLŐSÉGI REKORDKÍSÉRLET A KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN, 2014-05-17, Műegyetem rakpart.

2014. május 17-én a Műegyetem rakpartra várjuk mindazokat, akik szeretnének részt venni egy nem mindennapi rekordkísérletben!

A KézenFogva Alapítvány szervezésében megvalósuló egész napos közvélemény-formáló rendezvény a fogyatékos emberek helyzetére hívja fel a figyelmet, ezúttal a látássérültek világát középpontba állítva. A 12 órás folyamatos tandemkerékpározás rekordját úgy állítják fel, hogy a biciklin hátul ülő ember vagy látássérült lesz, vagy bekötött szemmel vesz részt a rekordban.

Az Alapítvány célja, hogy megmutassa: közösen sok nehézség leküzdhető, az egészséges és fogyatékos emberek együtt, egymást elfogadva, megismerve egy elfogadóbb világot teremthetnek.
A rekord mellett számos izgalmas program várja a résztvevőket. Lesznek különböző sorversenyek és egyéni hajtányok, mozgássérültek számára készült különleges kerekesszékeket is ki lehet majd próbálni, de akár egy vak ping-pong meccs keretében is összemérhetik ügyességüket a vállalkozó kedvűek. Az eseményen több civil és fogyatékosügyi szervezet is bemutatkozik.

Legyél Rekorder!

Gyere el május 17-én 07:00-19:00 óra között a Műegyetem rakpartra, csatlakozz a rekordkísérlethez! Közeledjünk nyitottan, előítéletektől mentesen egymás felé!
A rekordkísérletben való részvételre az alábbi linken lehet jelentkezni: http://fogadjel.kezenfogva.hu/rekord-regisztracio/