Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 22. vasárnap, Móric

FÜGGŐSÉGEINK – A MOMENTÁN TÁRSULAT ÉS DR. ZACHER GÁBOR ELŐADÁSA

2019május2019:00
»
2019május2020:30

Prevenciós előadás Újbuda Önkormányzatának családbarát programja keretében, amelyben dr. Zacher Gábor toxikológus és a Momentán Társulat vázolja fel a függőségek aspektusait, megnyilvánulásait.

Van-e kiút függőségekből? Pánikba essünk-e, ha rajtakapjuk gyermekünket egy marihuánás cigivel? Mit tehetünk, ha azt tapasztaljuk, hogy nagy baj van? Merünk-e szembenézni saját magunkkal? Mi a helyzet a többi függőséggel: koffein, vásárlás, számítógép, Facebook, csokoládé, edzés, vásárlás, szex? Különbözik-e egy kábítószerfüggő egy alkoholistától vagy egyéb függőségben szenvedődőt? Ha igen, miben?

Dr. Zacher Gábor toxikológus és a Momentán Társulat előadása ezekre a kérdésekre keresi a választ május 20-án 19 órától a Fővárosi Művelődési Házban.

Az est során görbetükröt tartanak a nézőknek, rávilágítva arra, mi a teendő ha szeretteink valamilyen függőségben szenvednek, hogyan lehet azt felismerni. Az előadás a nézők aktív bevonásával, az ő ötleteik nyomán, azt beépítve valósul meg.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken az űrlap kitöltésével lehet. Egy email címmel legfeljebb négy darab jegy foglalható.

A Momentán az ország legrégebbi és legsikeresebb improvizációs színházi társulata, a műfaj hazai meghonosítója. 2003-ban alakult, fennállása óta több mint 1800 előadást tartott. 2010 óta saját színházat üzemeltet IMPRÓ néven Budapest szívében, az Ó utcában. Impróestjeik minden esetben a közönség bevonásával, a nézők ötletei alapján születnek, ezért minden este egyedi és megismételhetetlen.

LEGFRISSEBB
×