Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 26. kedd, Fülöp, Evelin

Ismét Színházi Idegenvezetés Újbudán

2019november1109:30

2019. november 11-én, a Kerület Napján már negyedik alkalommal kerül megrendezésre öt újbudai színház szervezésben egy rendhagyó, különleges kulturális esemény. Az Artus Stúdió, a B32 Galéria és Kultúrtér, a MU Színház, a Karinthy Színház és a Szkéné Színház által egy egyedi színházi idegenvezetésen vehetnek részt az érdeklődők.

A buszos idegenvezetés során Karinthy Márton (Karinthy Színház), Goda Gábor (Artus Színház), Erős Balázs (MU Színház), Tana-Kovács Ágnes (Szkéné Színház) és Farkas Róbert (B32) az általuk vezetett színházak között kalauzolják az érdeklődőket. Útközben intézményük történetéről, célkitűzéseiről mesélnek a résztvevőknek, beavatva őket kulisszatitkokba is.
A színházakba érkezve egy rövid művészeti akció, játék és számos érdekesség fogadja majd a résztvevőket!
Idén, Újbuda Önkormányzatának támogatásával, ismét két turnusban kerül megrendezésre a program. Az első turnus 9.30 órakor, a második 13.30 órakor indul a Szkéné Színházból. A program hossza kb. 3,5 óra.
Az esemény ingyenes, de a férőhelyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: szinhaziidegenvezetés@gmail.com
Kérjük, hogy a regisztrációs során jelezzék, hogy hányan és melyik turnusban szeretnének részt venni.


Támogató: Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata

LEGFRISSEBB
×

Virtuális nyílt nap a Budafok Kocsiszínben  

2020május2211:00

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos könnyítések nem érintik még egy ideig a nagyobb létszámú rendezvényeket, így még hónapokig nem lesz mód arra, hogy a népszerű BKV-s nyílt napokat megtartsuk. Annak érdekében, hogy ebben a rendkívüli helyzetben se kelljen lemondani ezekről a közkedvelt rendezvényekről, kárpótlásul ismét virtuális látogatásra hívjuk – korhatár nélkül – az édeklődő gyermekeket, szülőket, közlekedésbarátokat. Reméljük, így is megközelíti majd az érdeklődők létszáma a korábban megszokottat.