Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 20. kedd, Vendel

Je Suis Belle Botanika

2020október0812:00
»
2020október0819:00

Az idei Budapest Design Week 2020 keretein belül ezúttal a Vitrin és a Je Suis Belle rendhagyó kollaborációját mutatjuk be október 8-án 12 és 19 óra között.

A Je Suis Belle Botanika egy vadregényes, idilli kert naplója. Kézzel rajzolt, növényi motívumok nyílnak az anyagokon, indák tekergőznek ingekre és szemek pislognak ruhákon. Minden darab egyedi és megismételhetetlen, ahogy a folyamatosan változó Flóra és Fauna is.
Kiss Tibi felkérésünkre kiterjesztette a Botanica kollekcióját 4 különleges design székünkre is, melyeket a design hét alatt megtekinthettek bemutatótermünkben a Je Suis Belle kollekciójával egyetemben.
A Fermob/Luxembourg (by Frédéric Sofia) és Flower (by Harald Guggenbichler), a Kristalia/Mem (by Christophe Pillet) és az Infiniti/Fiorellina (by Fabrizio Batoni) darabjai új életre keltek művészünk kezei és a Botanika motívumai által.
A design hét alatt várunk minden hétköznap 12 és 19 óra között szeretettel, különleges Je Suis Belle darabokkal, egyedi bútorokkal és a MONYO sörmanufaktúra támogatásával a megnyitó napján ínycsiklandó sörökkel.
LEGFRISSEBB
×

Lakossági fórum Barabás Richárd alpolgármesterrel  

2020október2216:00
»
2020október2217:00

Barabás Richárd, Újbuda alpolgármestere Ócsai Mihállyal, az Újbuda Közterület-felügyelet igazgatójával és Bíró Péterrel, a Máltai Szeretetszolgálat Rimaszombati úti központ vezetőjével várja Önöket szeretettel egy közös beszélgetésre a Táncoló lányok parkjába. A résztvevőkkel elsősorban a közrendről és a hajléktalanokról váltanak eszmecserét.