Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 18. hétfő, Piroska

Junior Ki Mit Tud Újbudán

2020június0914:15
»
2020szeptember3020:00

Idén is hat és húsz év közötti újbudai gyereknek és fiataloknak rendeznek tehetségkutató versenyt a Gazdagréti Közösségi Házban. Jelentkezni előadó- és alkotóművészeti kategóriákban lehet szeptember 30-ig.

„Ha már elmúltál 6 éves, de még nem töltötted be a 20-ik éved, itt élsz vagy tanulsz a kerületben, akkor ne habozz, téged is várunk, hogy megmutathasd milyen tehetséges vagy!” – ezzel a felszólítással indít a Junior Ki Mit Tud felhívása.

Előadóművészetben kategóriánként mindenki egy produkciót mutathat be, alkotóművészetben pedig kategóriánként egy pályaművet adhat le. A versenyre nevezés feltétele a jelentkezési lap beküldése, de tizennyolc év alattiaknak szülői beleegyező nyilatkozatra is szükségük lesz.

A jelentkezési határidő szeptember 30.

Az előadóművészeti produkciókat minden kategóriában szakmai zsűri előtt kell majd bemutatni, ezek időpontjai:
2020. október 3. ének zene, hangszeres zene, tánc
2020. október 10. vers és próza, stand up comedy, Illuzionista/bűvész
2020. október 17. pótválogató

Az alkotóművészeti pályaműveket október 26 és október 30. között lehet leadni online gkh@ujbuda.hu , a tárgy mezőbe beírva, hogy JKMT jelentkezés, vagy a Gazdagréti Közösségi Házban (1118 Budapest, Törökugrató utca 9.). A határidőn túl érkezett alkotásokat nem veszik figyelembe.

A díjátadóra és a nyertes alkotásokból nyíló kiállításra november 13-án kerül sor, amelyre a nyertes pályázókat meghívják (kivéve: Videó/Film, Vers-, mese- és prózaírás, mert ők az előadóművészeti gálára kapnak meghívót).

A Ki Mit Tud leírása, a jelentkezési lap, valamint a szülői nyilatkozat elérhető a következő linken: jkmt_2020_jelentkezesi_lap_alkotomuveszet_vegleges.doc
jkmt_2020_jelentkezesi_lap_eloado_muveszet_vegleges.doc
jkmt_2020_rtszletes_leurss_junior_ki-mit-tud_vegleges.doc
jkmt_2020_szuloi-nyilatkozat_junior_ki-mit-tud_vtgleges.doc

LEGFRISSEBB
×

Online fogadóóra Újbuda polgármesterével  

2021január1309:00

Idén is folytatódnak az online fogadóórák. Első alkalommal január 13-án, szerdán 9 órától kérdezhetik dr. László Imrét, Újbuda polgármesterét. Mivel sok megkeresés szokott érkezni, javasoljuk, hogy már most küldjék el észrevételeiket, kérdéseiket Messenger üzenetben.