Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 29. hétfő, Taksony

Közmeghallgatás

Események   |   2021, október 27 - 09:58
Nyomtatóbarát változatSend by email
2021december0217:00

Meghívó a Képviselő-testület 2021. december 2-án (csütörtök) 17.00 órakor a Polgármesteri Hivatal földszinti nagytermében (Budapest XI., Zsombolyai u. 5. szám alatt) tartandó speciális rendkívüli ülésére

A közérdekű kérdések és javaslatok előzetesen leadhatók november 11-én 9 órától november 25-én 12 óráig a Polgármesteri Hivatal Bocskai út 39-41., Zsombolyai u. 4. és Zsombolyai u. 5. sz. alatti épületének portáján elhelyezett gyűjtőládákba, illetve az ezen időszakban működő kozmeghallgatas@ujbuda.hu e-mail címre.

Tisztelt Érdeklődők!

A járványhelyzetre való tekintettel arra kérjük Önöket, hogy a Képviselő-testület nyilvános ülésén való személyes részvételt mellőzni szíveskedjenek! Minden előzetesen benyújtott kérdésre, javaslatra írásban választ adunk, valamint a helyben írásban benyújtott kérdésre, javaslatra, amennyiben a kérdező, javaslattevő nem igényli a személyes válaszadást, szintén írásban választ adunk a közmeghallgatást követő 15 napon belül.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az ülés eseményeit élőben közvetíti az Újbuda TV, valamint online nyomon követhetőek Újbuda Facebook oldalán, valamint az onkormanyzati.tv weboldalon.

Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Budapest, 2021. október 22.

dr. László Imre

LEGFRISSEBB
×

Karácsonyi jeges kaland - a Visszhang Bábcsoport előadása  

2021december0516:00

Mindenkit szeretettel várunk a Visszhang Bábcsoport adventi bábelőadására! Az előadás elsősorban kisiskolás és óvodás gyerekeknek szól, a bábműsor mellett kézműves foglalkozások és közös játékok is lesznek. A belépés ingyenes, a 6 éven felülieket arra kérjük, hogy viseljenek maszkot.