Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 23. kedd, Lenke

Közmeghallgatás

Események   |   2021, október 27 - 09:58
Nyomtatóbarát változatSend by email
2021december0217:00

Meghívó a Képviselő-testület 2021. december 2-án (csütörtök) 17.00 órakor a Polgármesteri Hivatal földszinti nagytermében (Budapest XI., Zsombolyai u. 5. szám alatt) tartandó speciális rendkívüli ülésére

A közérdekű kérdések és javaslatok előzetesen leadhatók november 11-én 9 órától november 25-én 12 óráig a Polgármesteri Hivatal Bocskai út 39-41., Zsombolyai u. 4. és Zsombolyai u. 5. sz. alatti épületének portáján elhelyezett gyűjtőládákba, illetve az ezen időszakban működő kozmeghallgatas@ujbuda.hu e-mail címre.

Tisztelt Érdeklődők!

A járványhelyzetre való tekintettel arra kérjük Önöket, hogy a Képviselő-testület nyilvános ülésén való személyes részvételt mellőzni szíveskedjenek! Minden előzetesen benyújtott kérdésre, javaslatra írásban választ adunk, valamint a helyben írásban benyújtott kérdésre, javaslatra, amennyiben a kérdező, javaslattevő nem igényli a személyes válaszadást, szintén írásban választ adunk a közmeghallgatást követő 15 napon belül.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az ülés eseményeit élőben közvetíti az Újbuda TV, valamint online nyomon követhetőek Újbuda Facebook oldalán, valamint az onkormanyzati.tv weboldalon.

Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Budapest, 2021. október 22.

dr. László Imre