Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 19. kedd, Nándor

ONLINE EGYEZTETÉS - Forgalomtechnikai változások Sasad-Sashegy

2021március0918:00

Újbuda több kerületi városrész tekintetében rendelt meg forgalomtechnikai felülvizsgálatot, melynek célja, hogy megoldást találjon az utóbbi évek közlekedési szokásaiban bekövetkezett változásokra, az ott élők problémáira, nehézségeire.

A kialakításba bevont tervezők szakmai tudásán kívül elengedhetetlenül szükséges az érintett lakosság, az Önök helyismerete, igényeinek megismerése és véleménye.
Elsőként Sasad, Sashegy városrészek forgalomtechnikai felülvizsgálatát végezzük el. Kérjük, segítsék munkánkat, vegyenek részt Önök is a fejlesztésben! Tekintsék meg az ujbuda.hu-n a terveket, vegyenek részt a két városrészhez kapcsolódó online egyeztetésen, március 9-én 18.00 órakor itt, Újbuda Facebook oldalán.
LEGFRISSEBB
×

Galériaséta a Bartók Béla úton  

2021október2815:00

2021. október 28-án, csütörtökön 15.00–17.00 óráig várjuk Önöket Magyar Örökség-díjas Magyar Festészet Napja Alapítvány rendezésében megvalósuló Galériasétára, amelyet Garami Gréta művészettörténész és Sipos Endre művészetfilozófus vezetnek. A séta a Bartók1 Galériától indul (Bartók Béla út 1.)