Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 15. péntek, Lóránt, Loránd

Színházi Idegenvezetés Újbudán

Események   |   2016, október 10 - 11:04
Nyomtatóbarát változatSend by email
2016november1111:00

Az Artus Stúdió, a MU Színház, a Karinthy Színház és a Szkéné Színház közös Színházi Idegenvezetésre invitálja a színházkedvelőket 2016. november 11-én, a Kerület Napján.

A buszos idegenvezetés keretén belül a színházak vezetői Újbuda színházai között kalauzolják az érdeklődőket. Az idegenvezető szerepében Tana-Kovács Ágnessel (Szkéné Színház), Erős Balázzsal (MU Színház), Goda Gáborral (Artus Színház) és Karinthy Mártonnal (Karinthy Színház) találkozhatnak, akik a színházakhoz vezető úton színházuk történetéről, célkitűzéseiről mesélnek a résztvevőknek, beavatva őket kulisszatitkokba is.
A színházakba érkezve egy húszperces színházi akció fogadja majd az érdeklődőket, ahol betekintést nyerhetnek egy-egy készülő produkció próbájába, beleshetnek a színfalak mögé, vagy egyéb, a színházak által szervezett kulturális eseményen vehetnek részt.
A Színházi Idegenvezetésen való részvétel ingyenes, de a korlátozott férőhelyek miatt regisztrációhoz kötött!
Regisztrálni a szinhaziidegenvezetes@gmail.com email címen lehet.
A program 11 órakor kezdődik, és előreláthatóan 2,5-3 óra időtartamú.
Nagy érdeklődés esetén egy délutáni turnust is indítunk, 15 órai kezdettel.

LEGFRISSEBB
×

Online fogadóóra Újbuda polgármesterével  

2021január1309:00

Idén is folytatódnak az online fogadóórák. Első alkalommal január 13-án, szerdán 9 órától kérdezhetik dr. László Imrét, Újbuda polgármesterét. Mivel sok megkeresés szokott érkezni, javasoljuk, hogy már most küldjék el észrevételeiket, kérdéseiket Messenger üzenetben.