Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 29. szerda, Péter, Pál

Szirén - regény- hangoskönyv és klipbemutató előadás

2017október2619:00

Szírén címmel Karafiáth Orsolya könyvbemutatója lesz október 26-án 19 órakor a B32 Galéria és Kultúrtérben.

Karafiáth Orsolya a függés lélektanát járja körül novellafüzérként is olvasható családregényében. Az első pillantásra lazán összefűzött emléktöredékek sorának ható, ám valójában szinte mániákus tudatossággal megszerkesztett történet három generáció nőtagjainak életén keresztül mutatja be, miképpen cipeljük tovább a korábbi nemzedékek, anyáink terheit, szorongásait és függőségeit egy olyan világban, ahol a gyerekek éppúgy nem számítanak, mint a férfiak.

A borítót Tóth György fotográfus képének a felhasználásával Szabó Zsófi készítette

Karafiáth Orsolya író, költő és performer a nyolcadik könyvét ismét egy előadás keretében mutatja be, a nagyszabású projekt résztvevőinek segítségével. Mint már a korábbi könyveihez, ehhez is készült egy zenei anyag, a Santa Diver (Kézdy Luca - hegedű; Szesztay Dávid - basszusgitár; Szegő Dávid - dob) közreműködésével, melyben a nagyszerű színésznő, Petrik Andrea énekel. A hanganyaghoz film is készült, Oláh Gergely Máté rendezésében, ennek is ezen az eseményen lesz a bemutatója. A klip főszereplője szintén Petrik Andrea (aki a hangoskönyv "hangja is). A többi pedig még legyen meglepetés! A szerzővel Kiss Noémi író, publicista beszélget.

LEGFRISSEBB
×

Szabadtéri koncert Őrmezőn  

2022július0117:30

A Weiner Leó Zeneiskola ingyenes szabadtéri koncertet ad Őrmezőn a suli épülete melletti füves részen július 1-én, pénteken 17:30-tól.