Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 21. csütörtök, Orsolya

Természetvédelem, tudomány, klímaváltozás

2021július1918:00

3 ismert biológus, akik nem csak egy évfolyamban végezték tanulmányaikat az ELTE TTK biológus szakán, hanem ugyanazért a célért is dolgoznak: egy élhetőbb, egészségesebb, zöldebb világért, a természettel harmóniában élő társadalomért.

Gálhidy László, a WWF Magyarország erdőprogramjának vezetője, a Normafa Természetesen Koalíció szakértője, Jávor Benedek, Budapest brüsszeli képviseletének vezetője, volt európai parlamenti képviselő, illetve Jordán Ferenc, rendszerökológus (CEU), a Balatoni Limnológiai Intézet volt igazgatója július 19-én, hétfőn 18.00 órától Jaromír Open Road Bázis, Very Important Planet színpadán beszélgetnek a természetvédelemről, tudományról és klímaváltozásról.

Az ingyenes rendezvényen szó esik egyebek mellett erdeink, őshonos növény- és állatvilágunk állapotáról, jövőjéről, az inváziós fajok térhódításáról, a világjárványt előidéző okokról, a Balaton és a Normafa sorsáról.

Részletes program itt: https://www.facebook.com/events/524967308936312

LEGFRISSEBB
×

Galériaséta a Bartók Béla úton  

2021október2815:00

2021. október 28-án, csütörtökön 15.00–17.00 óráig várjuk Önöket Magyar Örökség-díjas Magyar Festészet Napja Alapítvány rendezésében megvalósuló Galériasétára, amelyet Garami Gréta művészettörténész és Sipos Endre művészetfilozófus vezetnek. A séta a Bartók1 Galériától indul (Bartók Béla út 1.)