Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 18. csütörtök, Lukács

Újra rajzfilmek kavalkádja (5. Országos Rajzfilmünnep – 2017.november 3-5.)

Események   |   2017, október 10 - 11:55
Nyomtatóbarát változatSend by email
2017november0310:00
»
2017november0519:00

Ki ne emlékezne a Magyar népmesék sorozat főcímdalára, amit esténként együtt fütyültünk a kismadárral, a Fürge rókalábak kezdetű rajzfilm slágerre, vagy az „MZ per X, MZ per X jelentkezz!” hívó mondatra? Még sok más kedves emlék juthat eszünkbe a több mint száz éves magyar animáció történetéből.

Rajzfilmünnep Újbudán:

Helyszín Időpont Film címe vagy egyéb gyermekprogram
Őrmezei Közösségi Ház – Budapest, 1112 Cirmos u. 8. nov. 3. 11.00 Összeállítás kortárs animációs sorozatokból 1. (70’)
Kelenvölgyi Közösségi Ház – Budapest, 1116 Kardhegy u. 2. nov. 3. 16.30 Összeállítás klasszikus mesesorozatokból 1.
Gazdagréti Közösségi Ház – Budapest, 1118 Törökugrató u. 9. nov. 3. 15.30nov. 3. 18.00 Egy kupac kurfliMOME vizsgafilmek 2. (50’)

RAJZPÁLYÁZATOT HIRDETÜNK "RAJZFILMÜNNEP RAJZBAN" CÍMMEL

Szeretsz rajzolni? Színezni? Rajzban mesélni? Van kedvenc rajzfilm figurád vagy egy mesebeli barátod, akit szívesen lerajzolnál? Szívesen emlékszel vissza egy jelenetre egy mesefilmből? Vagy azt lenne nagyon jó lerajzolni, hogy milyen volt, amikor az egész család együtt megy moziba?

Ha a Rajzfilmünnep neked is eszedbe juttat egy kedves képet, emléket, amit szívesen megosztanál, RAJZOLD LE NEKÜNK! PÁLYÁZZ ÉS NYERJ!

 

A pályázatra 14 év alatti gyerekek alkotásait várjuk.

 

Hogyan tudsz jelentkezni és leadni a rajzodat?

Kérlek, egy A4-es papírra készítsd el alkotásod. Amikor készen vagy, fényképezd le. Használj nagy felbontású fotót.

Ezután nincs más dolgod, mint szólni anyukádnak vagy apukádnak, hogy töltsék ki az oldal alján található regisztrációs űrlapot és csatolják a lefotózott alkotásod.

2017.november 5-ig tölthetitek fel rajzaitokat.
A beérkezett alkotásokat feltöltjük a www.rajzfilmunnep.hu oldalra egy galériába és az Országos Rajzfilmünnep hivatalos Facebook oldalára. A „Rajzfilmünnep Rajzban” pályázat minden résztvevőjét e-mailben értesítünk képe beérkezéséről.

Nyeremények
• Minden résztvevőt megajándékozunk egy letölthető Kufli-színezővel és egy 5% kedvezményre jogosító KEDDShop kuponkóddal, melyet a https://www.keddshop.hu/hu/ webáruházban egyszeri vásárlás során használhatnak fel. Mind a színezőt, mind a kuponkódot e-mailben juttatjuk el a résztvevőkhöz.
• A résztvevők között 4 db 5.000 Ft értékű ajándékutalványt sorsolunk ki, melyet a KEDDShop webáruházában használhatnak fel. (https://www.keddshop.hu/hu/)
• November 8-15. között közönségszavazást tartunk az Országos Rajzfilmünnep Facebook oldalán. A november 15-ig legtöbb 'like'-ot összegyűjtő alkotás szintén egy 5.000 Ft értékű KEDDShop vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb.

A teljes játékszabályzatot az alábbi linken találjátok: Rajzfilmünnep Rajzban játékszabályzat

Ha bármilyen kérdés felmerülne a pályázattal kapcsolatban, a kapcsolat@rajzfilmunnep.hu címre küldjék el nekünk.

Van kedved rajzolni? Akkor hajrá!
A Rajzfilmünnep csapata

LEGFRISSEBB
×

Karinthy-túra  

2018november1811:00

A túra 2018. november 18-án (vasárnap) 11.00 órától kerül megrendezésre, a rajt a Moha Kávézóban lesz (Bartók Béla út 11.)