Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 7. péntek, Ibolya

Virtuális nyílt nap a Budafok Kocsiszínben

2020május2211:00

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos könnyítések nem érintik még egy ideig a nagyobb létszámú rendezvényeket, így még hónapokig nem lesz mód arra, hogy a népszerű BKV-s nyílt napokat megtartsuk. Annak érdekében, hogy ebben a rendkívüli helyzetben se kelljen lemondani ezekről a közkedvelt rendezvényekről, kárpótlásul ismét virtuális látogatásra hívjuk – korhatár nélkül – az édeklődő gyermekeket, szülőket, közlekedésbarátokat. Reméljük, így is megközelíti majd az érdeklődők létszáma a korábban megszokottat.

Virtuális nyílt nap eseménysorozatunk II. részében a Budafok Kocsiszínbe invitáljuk az érdeklődőket. A járműtelep érdekessége, ahogy azt látogatóink már tapasztalták, hogy nem Budafokon, hanem a Fehérvári úton található. Elődjét még a Budapest-Budafoki Helyiérdekű Villamos Vasút, a BBVV építtette 1899-ben.
A kocsiszínben készült videónkat hivatalos YouTube-csatornánkon május 22-én 11.00 órakor tesszük nyilvánossá, de figyelemmel lehet majd követni a Facebook oldalunkon is.
A virtuális bejárás során ismét számos kulisszatitokba nyújtunk betekintést.
LEGFRISSEBB
×

Díjnyertes plakátok az Újbuda Galériában  
 

Rozmann Ágnes grafikusművész Képbeszéd című plakátkiállítása látható február 10-ig az Újbuda Galériában, az önkormányzat Zsombolyai utca 5. alatti épületében.