Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 28. vasárnap, Stefánia

Café Budapest az A38-on is

Események   |   2012, augusztus 23 - 19:57
Nyomtatóbarát változatSend by email

Augusztus 23-tól válthatók jegyek a Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválra a programsorozat megújult, www.cafebudapestfest.hu weboldalán.

A leghaladóbb táncos, színházi és zenei produkciók seregszemléje idén október 5–14. között, a Budapesti Fesztiválközpont szervezésében valósul meg. A Budapesti Őszi Fesztivál hagyományait folytató eseménysorozat a kortárs könnyű- és komolyzene nagyágyúit sorakoztatja fel, az idei program meghatározó elemei az elektronika, valamint a vizualitás lesznek.

A fesztivál nyitóeseményeként október 6-án a Műcsarnok főhomlokoztatát színezik be a 2012-es Paint Up! Visualpower virtuális épületfestő verseny döntősei. Az A38 kultúrnaszádon a kultikus filmzenéiről világhíressé vált The Hidden Orchestra mutatkozik be szintén október 6-án.

LEGFRISSEBB
×

Karácsonyi jeges kaland - a Visszhang Bábcsoport előadása  

2021december0516:00

Mindenkit szeretettel várunk a Visszhang Bábcsoport adventi bábelőadására! Az előadás elsősorban kisiskolás és óvodás gyerekeknek szól, a bábműsor mellett kézműves foglalkozások és közös játékok is lesznek. A belépés ingyenes, a 6 éven felülieket arra kérjük, hogy viseljenek maszkot.