Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 13. szombat, Jenő

Milyen egy jó rendezvény?

Események   |   2008, augusztus 18 - 18:40
Nyomtatóbarát változatSend by email

Erre a kérdésre ahány ember él a földön, annyiféle válasz születhet. Valaki a zenés-táncos helyeket részesíti előnyben, míg mások inkább elvonulnának könyvet olvasni. Van, akinek az a lényeg, hogy minél költséghatékonyabb megoldást találjon a kikapcsolódásra, míg mások szívesen költenek egy-egy csecsebecsére...


...A gyerekek a játékok és az önfeledt szórakozás mellett tennék le a voksukat, míg az idősebbek zöme az egészségügyi programokat választanák. Akárhogy is legyen, szeptember első hétvégéjén biztos, hogy mindenki talál az érdeklődési körének megfelelő programot a Tóparti Újbuda Partyn és a Családi Egészségnapon a Feneketlen-tó partján.

Csak néhány név a fellépők közül: Magna Cum Laude, Crystal, Puskás Peti, Sugarloaf, Márk, Unique és - hogy az idősebb korosztály se unatkozzon - Máté Péter emlékest Bereczki Zoltán, Szatmári Orsi, Payer Öcsi, Havas Lajos Chico, valamint a 10 tagú nagyzenekar előadásában.

S míg a nagyszínpadon váltják egymást a könnyűzene nagyjai, addig a kisszínpadon a gyerekeket várják báb- és színházi előadásokkal a rendezők. S ha ez mégsem kötné le a fiatal generáció figyelmét, akkor a kézműves standokon vessző - kosárfonás, textil - és rongybaba készítés, gyurmázás, és üvegfestés várja őket. Na és persze a nélkülözhetetlen vidámpark, ahol most minden eddiginél nagyobb ugráló-komplexumokkal kápráztatják el a kicsiket.

A nagyobbak számára is sok meglepetést tartogat a rendezvény. A szolgáltatások között szerepel majd fittségi vizsgálat, testsúly és vérnyomásmérés, haskörfogat-mérés, bőrgyógyászati szűrés, színlátás vizsgálat, valamint rengeteg tanácsadás. Mind az egészségmegőrzés - mind a betegségek kezelésére. És ezzel még nem zárult le a programok sora.

 

Kapcsolódó linkek:

A Tóparti Újbuda Party programjairól itt olvashat bővebben

A Családi Egészségnap programjairól itt olvashat bővebben