Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 20. csütörtök, Rafael

Újra szól a jazz

Események   |   2013, augusztus 27 - 16:30
Nyomtatóbarát változatSend by email

Idén kilencedik alkalommal kerül sor Újbuda és túlzás nékül Magyarország egyik legrangosabb zenei eseménysorozatára, az Újbuda Jazz Fesztiválra, ami alapítása óta komoly nemzetközi fellépőgárdával vonultatja fel a kortárs szabad improvizációs zene és hagyományos jazz legfontosabb előadóit és irányzatait.

Újbuda Jazz Fesztivál plakátA szeptember 3-8-ig tartó rendezvény számos meglepetést tartogat a műfaj kedvelői számára. Az A38 Hajó és a MU Színház, valamint Újbuda Önkormányzatának együttműködéséből született fesztiválsorozat az idén különlegesen gazdag programot kínál: öt nap alatt, tucatnyi koncerten közel száz fellépő mutatkozik be az A38 és a MU színpadán.

Nyugodtan mondhatjuk: sosem volt még ilyen változatos az Újbuda Jazz Fesztivál programja, izgalmas magyar-nemzetközi együttműködésektől dán lánykvartetten keresztül svéd multimédia-művészig ezernyi meglepetést tartogat. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), a MU Színház honlapján (www.mu.hu), vagy személyesen az A38 Hajón.