Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 16. kedd, Csongor

25 év Kelenvölgyben

Kultúra   |   2008, november 19 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email
A Kelenvölgyi Közösségi Ház a Kerület Napján ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját Bálint Levente fotókiállításának megnyitójával és egy szerény fogadással.

A Kelenvölgyi Közösségi Ház a Kerület Napján ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját Bálint Levente fotókiállításának megnyitójával és egy szerény fogadással.


Szegedi György igazgató bevezető beszédében elmondta, a Kelenvölgyi Közösségi Ház kiemelt küldetése, hogy a helyi társadalom művelődési folyamatainak kiemelt színtere legyen. A Ház tevékenységének másik alappillére a magas kulturális értékeket képviselő programok bemutatása, valamint kezdő, helyi művészek felkarolása. Példázza ezt a törekvést az évfordulós ünnepség is: Bálint Levente kerületünkben tanító fotósnak ez volt a bemutatkozó kiállítása, a megnyitón fellépő Kelenvölgyi Kamarazenekar pedig sokadszorra bizonyította magas művészi kvalitását. 

A vendégek között volt Veresné Krajcár Izabella alpolgármester, dr. Józsa István országgyűlési képviselő, Szesztay András, a Kulturális Bizottság elnöke és Simon Károly kelenvölgy önkormányzati képviselője. 


Dr. Józsa István köszöntő beszédében méltatta a Kelenvölgyi Közösségi Ház eddig elért eredményeit, és hasonló sikereket kívánt az elkövetkező évekre is. A megnyitó utáni fogadáson, kötetlen beszélgetésen sokan csatlakoztak a jókívánságokhoz, akár a régi, akár a reményeik szerint felépülő új házban szolgálja tovább a közösségi ház a kelenvölgyieket, újbudaikat, budapestieket.

Gigi - Újbuda TV (2008. 11. 19.)