Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 19. péntek, Emma

Egymillió forint értékű ajándékok várnak Önre is!

Kultúra   |   2010, szeptember 9 - 15:24
Nyomtatóbarát változatSend by email

Parádés nyereményeső, kulináris élvezetek, zenei csemegék. Újbuda patinás pompát, egy virágzó, gazdag kort idéz meg a hétvégén. "A Monarchia öröksége", két napos programsorozat egyik fénypontja a minden korban méltán népszerű tombola. Akárcsak másfél évszázaddal ezelőtt, ma is Fortuna istennőhöz fohászkodnak a játékosok. Érdemes is, hiszen partnereink csodás ajándékokkal várják a tombolán szerencsét próbálókat.

Ékszerek, szépségipari termékek széles választéka, könyvcsomagok, természetgyógyászati termékek, wellness-fitness-jógabérletek, vagy éppen eredeti merinói gyapjú takaró.

Gyógycipők, wellness-hétvége, vércukorszint-és koleszterinmérő készülék, bio élelmiszer ajándékcsomag, gyermekjátékok, étrend kiegészítők. Csak néhány azon különleges ajándékok közül, amelyek vasárnap este, a tombola sorsolásán előkerülnek a császár kincstárából.

Hogy mit kell tenniük azoknak, akik szeretnének tombola-jegyet váltani?

A programok központi helyszínén, a Feneketlen tónál lévő Újbuda Média sátornál szombaton és vasárnap lehet tombola-jegyet vásárolni, amelynek ára mindössze 250 forint. A jegyeket meg kell őrizni vasárnap estik, ugyanis ekkor, pontban 7 órakor - közvetlenül a Gáspár Laci koncert után - sorsoljuk ki az összesen egymillió forint értékű nyereményeket.

A fődíj: egy értékes versenykerékpár.

A hétvégén ne keressen négylevelű lóherét, jöjjön inkább a Feneketlen-tóhoz!